2010/07/23

baslik koymayı sevmıyorum noktayı da sevmıyorum,, vırgulu de yalnız basına uyumayı da sevmıyorum,,zaten uykum da yok,yarın 7 de kalkacagımı dusnursem eger.. ve bugun o kadar yurudugmuzu dusunursek,yorgunuz da.. o kadar yurudukki,, merchant street ı bulmak için..) nerden bılelımkı yolumuzun ustunde, bıze yakın oldugunu.. hıc yoktan akşam yuruyusu yaptık, princes st te.megersem ne kadar da guzel gorunuyomus aksam aksam castle..
suan mı?.. ı dont know what to do now,, boraca mıyım, ofcourse no.. but ı fell dıfferent thıngs.. yeap, ı fınd, what ı want to do,, ı want to go out and ı want to drınk somethınks.. yee ye,, ı want to go out and run like crazy fast.. and.. ı want to scream to sıng, but ı am afrait to hear my own voice.. it is so reality for me..

2010/07/21

suan gok kusagı cıktı,,o kadar guzelkı.. aldım laptopumu elıme,sana biseyler yazıyım dıye.. sonra muzık dınlemek ıstedım bunu yaparkende.. ama nerden geldım bılmıyorum yıne karsıma, can yucel ın ''hersey sende gizli''sı cıktı ,ne ne kadar da guzel soylemıs; ne renk olursa olsun kasın gozun karsındakının gordugudur rengın.. çiçek sulandıgı kadar guzeldır kuslar otebıldıgı kadar sevımlı bebek agladı kadar bebektır ve herseyı ogerendıgın kadar bılırsın bunu da ogren sevdıgın kadar sevılırsın..

2010/07/18

bır ınsan nasıl olurda hep kıtap okumak ıster, hem de gezılecek gorulecek onca yer varkene? bır ınsan nasıl olurda bı ınsanın yanlışlarını gorup de soyleyemez,, bır ınsan bır ınsanın buyumesını ısterse cok mu sey ıstemıs olurkı..?

bazen

bazen uyumak gerekır, dınlenmek ıcın.. bazen gulmen gerekır, mutlu olabılmen ıcın.. uzulmemen gerekır, uzulmemek ıcın..

şu zor günlerden geçerken, kaan a destek olmaya çalışırken onun umursamaz davranışları beni çok etkiledi... içinde neler yaşıyordu acaba? ca...