2010/07/31

ewt.. ı have to sleep on now, but ıt could go to another place.. so, ı cant fınd anywhere.. tomorrow, we will take a trip to the waiting ı hope it will be very well..

2010/07/30

ewt, ı understand now that people can misunderstand each other easily, and also many things that can cause misunderstandings.. it is important to not contunıe the wrong,,of course you can succeed..

2010/07/29

tonıght we went to cinema, but if you ask what the fılm's subject, ı wont give an answer zaten basta 'ınceptıon' u receptıon dıye algılamak ıstersen..) so,, ı still enjoy to sleep untill it.. ı will be excıted for weekend trıps.. ı am looking for my father s decision to hear..and also ı hope so.. fınally, ı want to say ''endamın yeter''..

2010/07/26

bir istanbul masalı.. okuldan gelıp, yemek yer odevlerımı yapar, sabırsızlıkla beklerdım, baslamasını.. bazen oyle yorgun olurdumkı ızlerken uyuya kalırdım, annem de buna izin verıırdı, o da anlamstı herhallded, onu ızlemeden uyuyamayacagımı abimle izlerdik, oylesıne bır heyacanla,, ne kırdısı ne doktusu ne laf atması vardı,, zengın ailenın oğlu selim i canlandıran mehmet aslantug ile, selim in babasının soforu olan cemal beyın kızı ;ahu türkpençe nın rol aldıgı çookk güzel bir aşk hikayesi..yanı sadece ask uzerınde degıl,aileyle de ılgılı bırcok msj veren izlenılmesı gereken bır dızıydı.. ewt aradan yıllar gecmesıne rağmen gecen sene bastan sona kadar,bırazcık atlayarak,uykularımdan olarak,canterbury de ızledım bugun de muzıgını dınlerken bır de bakmısımkı yıne ızlıyorum,,edınburgh da yarın yanı sabah yedı de hazırlanmaya baslacagımı dusnursek,, selım le esma nın bırbırlerıne ask larını ıtıraf ettıklerı bolumu ızledıkden sonra uyuyabılırım.. acaba gercekte de selım gıbı sevdıgıne boyle guzel bakan, ya da boyle guzel rol yapabılen bırısı daha var mıdır??

şu zor günlerden geçerken, kaan a destek olmaya çalışırken onun umursamaz davranışları beni çok etkiledi... içinde neler yaşıyordu acaba? ca...