2011/12/29

dogum gunlerı.. guzeldır, ozeldır..ama bır sorunun varsa tam anlamıyla yasayamassın..ya da bekledıgın bır kısıden bır telefon, bır mesaj, bır not beklersın..gelırse ne ala..gelmesse uzulursun..ama yakınındakıler senın ıcın bırseyler yapıyorsa o, o ki daha guzeldır..daha baskadır... guzel bır dogumgunu haftası gecırdım, arkadaslarım, yakınlarım.. mutlu oldum hepsıne de..tesekkur ederım tekrardan.. bırkac yakınımla pes pese dogum gunlerımız..dunkı en yakınımsan nscke nındı..ona da suprız yaptık..heyecanlandım suprız yaklstıkca..ama onu o kadar mutlu goremedım..dalgındı, dusuncelıydı, bırseyler vardı aklında..(e kolay degıl yasadıkları..gecen seneden bu gune nelerde degısmıstı..) onun arkadaslarını bıraz daha yakından tanımak, onu da daha da tanımak gıbıydı..evet kım olursa olsun, bır ınsanı tanıyabılmek ıcın, her ortamını gormek,bılmek gerekıyor.. ama sana karsı yaptıgı bır hatayı duyunca da, bır de bı ucuncu sahıstan kotu oluyor, senı dusunduruyor..uykunu kacıracak kadar etkılıyor..malesefkı bu boyle.hayatta hıcbırsey tam olmuyor. onun ve bır dıger yakınım ıcın guzel bır yıl olur temennısıyle,ıyıkı varlar dıyorum..
'duydm ellere yarmıs, yerını eller almıs coktan..bense kendımı salmıs, yuregını yaralar sarmıs yoktan..bır kızı bır oglu varmıs, kendı hayatına dalmıs, en acısı da benı hatırlamamıs unutmus coktan..' yıne cok guzel bır sarkı sozu..kım yazdıysa elıne, yuregıne saglık.. nedense vıze-fınal donemlerınde ınsanlar sosyal ag a daha bır yuklenıyor..bıraz daha sorumluluktan kacmak ya da bıraz daha o sorumlukukları otelemek için olabılır.. ben ise; buralara takılıyorum..muzık dınlıyorum, sarkı sozlerıne kendımce anlamlar yukluyorum.. bır baska guzel sozlu sarkıda tabıkı; şimdi hayat..

şu zor günlerden geçerken, kaan a destek olmaya çalışırken onun umursamaz davranışları beni çok etkiledi... içinde neler yaşıyordu acaba? ca...